KONFIRMATION

Til konfirmationer skal konfirmanden forkæles, samtidig med at de voksne også skal nyde middagen. Vi har afviklet mere end 200 konfirmationer, og har sammensat en menu, som vi synes passer perfekt til en dag hvor der både er børn, unge og voksne til bords.

MENUFORSLAG

Velkomstsnacks:

Grissini m. trøffelmayo & pesto alla genovese

 

1. servering:

Muslinger i spicy sauce m. ’nduja

 

Caprese di burrata – burrata, semi-dried tomater, pesto alla genovese, frisk basilikum

 

Panzanella – toscansk brødsalat med sicilianske tomater & krydderurter

 

Grillet broccoli m. hvidløgsmayo & krydderrasp

 

Polpette al forno – meatballs i reduceret tomat, frisk basilikum, creme fraiche & parmesan

 

I grandi salumi – 5 slags italiensk charcuteri feks. bresaola, speck, trøffelsalami, porchetta, pancetta, lufttørret skinke, kogt skinke, mortadella & salami

 

Verde – sprøde salater m. vinaigrette

 

Dips’n’snacks:

Surdejsbrød

Håndrullede grissini

Marinerede italienske taggiasche oliven

Spicy mayo

Pesto alla Genovese

Trøffelmayo

Tomatsauce

Illo-queso (vegansk ’oste-sauce)

 

 

2. servering

Udvalg af Il Locales surdejspizzaer

 

265 kr. (min. 10 kuverter)

 

Tilkøb:

Panna cotta alla Bologna 55 kr.